peugeot direksiyon pompası
   Peugeot 407 ile orta segmente oldukça kaliteli bir araçla başarılı bir giriş yaptı. Dünyada bu segmentteki araçlar içinde en çok tercih edilen araçlardan biri oldu.
Bunda Peugeot'un fiyat ve kalite avantajının yanında yakıt cimrisi araçlar olmasıda yatmaktadır. Yakıtta kalitede tam puan alan arac mekanik konularda rakiplerinin gerisinde kalıyor malesef.
  Direksiyon pompası mekanik parçalar içinde en yüksek kalitede üretilmiş bir parça. Yapım tekniği açısından olsun çalışma prensibi açısından olsun diğer bir çok markadan farklı özellikler bu parçanın kalitesini arttırmış.Yüksek yoğunluklu çelik Aleminyum kasa  içinde paslanmaz çelik malzemeyle desteklenmiş. Malzeme dünyada kullanılan en güçlü malzemede olsa metalin metale sürtünmesinde yağın kalitesi bozulursa aşınma başlar. Hidrolik direksiyon revizyonunda en çok karşılaşılan sorun aşınma ve yarattığı deformasyondur.
  Bu tür arızalarda Peugeot 407 Hidrolik direksiyon pompası için tavsiyemiz hidrolik yağının belirli ve düzenli aralıklarla yenisiyle değiştirilmesidir. Mekanik parçaların ömürlerinin uzamasını sağlayacak bu tedbir sizi olası masraflardan ve arızalardanda koruyacaktır.