Hyundai Direksiyon Kutusu

  Hyundai markası binek otomobil piyasasının yanısıra ticari araç katagorisindede oldukça tercih edilen araçlar üretti. Özellikle H-1 oldukça tutulan ticari araçlarından biri. Boyutları yakıt tasarrufu ve ucuz parça temini konusundaki avantajları H-1'i rakiplerinin karşısında avantajlı kılan bir model olmasını sağladı.

  Tabiki hiç bir araçbozulmaz yıpranmaz hasar görmez değildir. Zamanın aşındırıcı etkilerinden tamamen korunabilen bir araç yok. Bozuk yollar ve karlı havalar Hyundai H-1 direksiyon kutusu için en büyük hasar nedeni diyebiliriz. Düzenli direksiyon kutusu yağı değişimi ve körük bakımı arıza oranını azaltsada sıfıra indirmesi söz konusu değildir. Direksiyon kutusu içindeki parçaların sürtünme altında olması zaman içinde bozulmaya neden olacaktır. 

  Tüm marka ve model direksiyon tamirine garanti veren firmamız Hyundai H-1 Direksiyon tamiri için de garanti vermektedir. Arızalarınızda tamir atölyelerimizde ücretsiz muayene ettirebilir Türkiye genelinde telefonla bilgi alabilirsiniz. Firmamız Türkiye geneline çalışmakta olup hasarlı parçaları kargoyla adresimize yollamanız durumunda aynı gün içinde tamiri yapılarak adresinize postalanır.